info och priser

När du bokar en fotografering hos mig:

 

Vi fotograferar i ungefär en timme, (eller tills vi är nöjda) antingen i min studio eller utomhus.

Inom två veckor efter fotograferingen skickar jag ca 50 st redigerade bilder i ett personligt webb-galleri. Ni får dem i två format; lågupplösta med min logga på för att använda på internet, och högupplösta som ni själva kan framkalla. Självklart finns också möjlighet att beställa färdiga printar hos mig.

Jag planerar även att ta in fler fotoprodukter allt eftersom.

 

Pris: 995 kr.

 

 

Bröllopspaket kommer snart.

 

För kommersiella bilder att använda i ert företag, kontakta mig. Jag har möjlighet att ta med studioutrustning för fotografering på plats.

 

 

Skicka din bokningsförfrågan här

Villkor

 

 

Vi kommer vid fotograferingstillfället skriva på ett

avtal där priser och annan information ingår.

 

 

Avbokning

Jag tar ingen avgift om du behöver avboka din fotografering av någon anledning, men jag hoppas att du respekterar min tid och inte avbokar i onödan. Får du förhinder på det datum vi bestämt, kontakta mig så fort som möjligt så tittar vi på en ny tid.

 

Bildanvändning

I priset ingår användningsrätten för privat bruk, du får framkalla bilderna fritt samt använda bilderna på internet. Vid publicering på internet ska fotografen alltid anges, vilket du inte behöver tänka på om du använder de lågupplösta bilderna med min logga på.

Användning utöver ovanstående är ej tillåtet utan mitt tillstånd, det innefattar även att

ändra bilderna på något vis.

 

Publicering

I avtalet kommer du få ta ställning till om jag får använda bilderna i min marknadsföring. Jag publicerar aldrig bilder utan uttryckligt tillstånd.

 

Vid sjukdom

Jag kommer inte att ställa in en fotografering om det inte blir absolut nödvändigt. Själv blir jag ytterst sällan för sjuk för att jobba, men i och med att min dotter har ALL och behöver sjukhusvård vid en infektion måste jag reservera mig för att jag kan bli tvungen att avboka med kort varsel.

 

Skada på bilder eller utrustning

Om skada av bilder eller kamerautrustning skulle uppstå så inga bilder kan levereras är jag endast skyldig att antingen boka en ny fotografering eller att återbetala redan betalt belopp. Inga ytterligare krav kan riktas mot mig som fotograf.

 

Milersättning

Jag utgår från Alby, det är där min studio finns. För fotograferingar mer än en mil ifrån Alby tillkommer en milersättning på 30 kr/milen tur och retur.

 

Nöjd kund-garanti

Jag vill att du ska bli nöjd, det är mitt mål med varje fotografering. Skulle bilderna inte motsvara dina förväntningar kommer jag självklart att göra vad jag kan för att lösa problemet bara du beskriver det för mig.

 

Genom att boka en fotografering med mig godkänner ni dessa villkor

 

 

Jag förbehåller mig rätten att ändra pris när jag vill,

vilket självklart inte påverkar redan gjorda bokningar.

 

 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved